Fietsen op de tandem tijdens deze puzzeltocht Leiden is een avontuur op zich. Het is even oefenen maar eenmaal onderweg fiets je alsof je niet anders gewend bent. Samen met je groep ontdek je de omgeving van Leiden. De tandems staan voor je klaar bij onze partner EasyFiets die net als wij gevestigd is bij het Parkeerterrein Haagweg. Je krijgt indien nodig een korte instructie en kunt de tandems uitproberen op het parkeerterrein.

Liever op de gewone fiets? Kunnen wij uiteraard ook voor je regelen.

Je ontvangt van een medewerker van Groepswijzer.nl de fietsroute en het opdrachtenformulier en vertrekt op de fietsen/tandems voor een leuke puzzeltocht. Tijdens de puzzeltocht beantwoord je in duo’s vragen. De tocht wordt onderbroken door een drankje in een etablissement langs de route. Je vervolgt de puzzeltocht en eindigt weer bij EasyFiets. Daar lever je de tandems/fietsen weer in. Het team met de meeste goede vragen ontvangt een prijsje.

Deze puzzeltocht in Leiden en omgeving kun je doen met een tandem of een gewone fiets. De route is ca. 21 km. Het arrangement is ook te boeken met een e-bike; de prijzen daarvan zijn op aanvraag.

Wil je het groepsuitje uitbreiden met een lunch(pakket) of diner? Wij zullen dat tegen een meerprijs ook graag voor je verzorgen.

Ben je met minder dan 10 personen, dan kun je ook bestellen via de webshop van ProKwadraat.