Het is lastig om al onze gidsen tegelijk bij elkaar te hebben voor een foto. Ze zijn vaak onderweg met een groep, lopend, varend, fietsend. We kunnen best stellen dat zij van alle markten thuis zijn.

Onze gidsen zijn ervaren rondleiders. Zij zijn zonder uitzondering gewend om met groepen om te gaan, spreken hun talen en – misschien wel het allerbelangrijkste – zij weten hoe ze een verhaal moeten vertellen. Afhankelijk van het onderwerp en de wensen van de groep zijn hun verhalen smeuïg, spannend of exemplarisch, maar altijd informatief. Na afloop van een rondleiding zul je vol verhalen naar huis gaan.

Heb jij plannen voor een groepsuitje met je werk of met vrienden? Wil je je (schoon-)ouders verrassen met een stadswandeling in Leiden? Neem contact met ons op! Behalve rondleidingen hebben we ook spellen in ons pakket, gps tours door de stad, Pub quizzen en heel veel workshops. Eigenlijk teveel om op te noemen. Bel of mail daarom gewoon even of en bekijk alvast onze website: www.groepswijzer.nl. We vinden het ook leuk om mee te denken over jouw eigen ideeën. Met meer dan 15 jaar ervaring en een groot netwerk kunnen wij vast iets voor jou betekenen. Gaan we je spreken? Tot snel dan.